Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Γιορτές και Αγάπη

Σήμερα έβλεπα βίντεο με μπαμπάδες που γυρνάνε σπίτια τους.Πολύ ήταν στρατιωτικοί και άλλοι έλειπαν για άλλους επαγγελματικούς λόγους. Δεν συγκινούμαι εύκολα αλλά οι αντιδράσεις των παιδιών τους με έκαναν να σπαράξω στο κλάμα.
Ο δικός μας μπαμπάς είναι μηχανικός στο εμπορικό ναυτικό και φέτος δεν θα κάνει μαζί μας γιορτές,αφού αυτή την στιγμή βρίσκετε στην αλλη άκρη του κόσμου.
Η κόρη μου του έχει τρελή αδυναμία και η απουσία του είναι κάτι που φυσικά δεν περνάει απαρατήρητη. Φέτος οι γιορτές μας όσο λαμπερές και αν είναι θα τους λείπει το πιο σημαντικό κομμάτι,αυτό του να είμαστε όλοι μαζί.
Το μόνο θετικό είναι οτι η μικρή μου αντιλαμβάνεται την αξία του να είμαστε όλοι κοντά και αγαπημένοι και οτι τα Χριστούγεννα είναι ακριβώς αυτό.Να ενώνονται οι οικογένειες,να μοιράζονται την αγάπη τους και όχι να περιμένει ποιος θα της φέρει το καλύτερο δώρο.
Για μας ο καινούριος χρόνος θέλουμε να μας φέρει τον μπαμπά μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.
Εύχομαι όλοι να περάσουν ζεστές,τρυφερές και όμορφες οικογενειακές στιγμές,με τους αγαπημένους τους,να έχουν υγεία και να δώσουν στα πρόσωπα που αγαπάνε το μόνο που αξίζει.Απόλυτη και ανιδιοτελή αγάπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου